Kundecase

Vi har vært så heldige å jobbet med utrolig mange spennende mennesker. Her kan du høre hva en av våre kunder har å si om Sollie Johansen AS.

En helt fantastisk erfaring!

Dyktige og pålitelige håndverkere er verdt sin vekt i gull, og etter at Dina og jeg i sommer har hatt en helt fantastisk erfaring, vil jeg benytte anledningen til å gi dere et tips som dere må få med dere! Sett derfor av to minutter til å lese denne mailen om dere har oppussingsplaner!

I sommer har vi bygget ut leiligheten vảr, og nå som vi er i mål med prosessen bor vi i et palass. Eter leiligheten å dømme ser det ut som at Dina og jeg tjener mye mer penger enn det vi faktisk gjør, og det er flott fordi «image is everything» (det kan man ikke forske seg bort fra). Vi bor på Torshov, i en ærverdig gammel gård fra 1922, og for 7 uker siden var det en 2-roms leilighet. I dag er det en 4- roms leilighet over to plan.

Jobben som ble gjort var meget omfattende og søknaden måtte via Byantikvaren før den ble godkjent hos Plan- og bygningsetaten, men jobben ble gjort i et tempo og med en presisjon og ferdighet som nesten ikke er til å tro. På 6 uker har Sollie Johansen AS bygget om hele kjelleren (fra kun råkjeller/kjellerboder og vaskerom, til nye boder og vảr nye underetasje), samt totalrenovert det som var vår opprinnelige leilighet. Her snakker vi alt av riving og bygging! Nye gulv og sliping av gamle gulv, riving av separat bad og WC og bygging av nytt state of the art bad, utskiftning av vinduer, alt elektrisk, alt av rørarbeid, rive bare vegger og sette inn bringer, male alt, bygge trapp, møbelsnekker som har laget senger og bokyller, etc., etc. Det er ikke en ting som ikke er gjort hos oss, og alt dette ble altså gjort pa seks uker.

Firmaet vi valgte er et lite norsk firma som jeg er sikker på at kommer til å bli en stor aktør innen få år. Det drives av to stykker som tidligere har vart på landslaget i bryting, og som har tatt med seg idrettens evne til målorientering inn på byggeplassen. Og i tillegg til at disse gir termen «effektivitet» en ny dimensjon, er de også ekstremt relasjonsorienterte i forhold til kunden. Vi fikk hele tiden høre to ting; 1) «Du fảr det akkurat som du vil» og 2) «det fikser vi». Det har hele tiden vært en person vi har forholdt oss til, som har koordinert alt av snekkere, rørleggere, elektrikere, statikere, malere, møbelsnekkere, etc. Å ha en som ordner alt er en god opplevelse!

Vi hadde syv aktører på befaring som vi ba om tilbud fra, vi hadde en grundig anbudsrunde. Ingen andre enn firmaet vi valgte ville gjøre jobben på under 3 måneder, mens disse kara ga et tilbud om oppdrag utført pa 6 uker – og holdt det! Vi satte giennomføring på tid høyere enn pris, og valgte ikke det billigste. I forhold til ALT de har gjort opplever vi likevel ikke at de er dyre, selv om de ikke er billigst i byen heller. I tillegg til dette har de holdt prisen de lovet. Det som tilkom av ekstrakostnader er påfunn Dina og jeg kom med underveis.

Videre var det viktig for oss at alle de som jobber for firmaet vi skulle velge skulle ha skikkelige ordninger mpt kontrakter. Vårt prosjekt skulle ikke vare et bidrag til sosial dumping. Og også her har alt vart ryddig og bra.

Summa summarum har utbyggingsprosjektet vært et eventyr, og vi har smilt siden de begynte,
og naboene vare har nå stilt seg i en liten kø for å gi dem oppdrag etter å ha sett gutta holde på. I bakgården kalles firmaet nå for «Lyn Gordon».

Hvis noen av dere derfor går med en oppussingsplan i magen, sa anbefaler jeg dere pa det varmeste at kontakt med noen av disse gutta. Jeg har vært med på mye byggeprosjekter i mitt liv og dette er det beste jeg har vært med på! I tillegg er Dina og jeg cirka 268% mer opptatt av interiørdesign enn «kvinnen og/eller mannen i gaten» og vi er ufattelig fornøyde med designet også.